Harran Kaymakamı'ndan ikonik poz! Anlamını paylaştı...

Yahya Sinvar’ın İsrail’e karşı sergilediği kararlı duruş, Filistinlilere ilham vermeye devam ediyor. 2021 yılında, yıkıntılar arasında gülümseyerek verdiği o ünlü poz, Sinvar’ın şehadetinin ardından yeniden gündeme geldi. Sosyal medyada, Gazzeli çocuklar ve gençler benzer pozlarla bu duruşu sahiplenirken, Harran Kaymakamı Harun Reşit Han da onlara katılarak sosyal medyada kendi pozunu paylaştı.

Harran Kaymakamı'ndan ikonik poz! Anlamını paylaştı...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yıldır işgalci İsrail’in acımasız saldırılarına maruz kalan Gazze’deki çocuklar, şehit olan Filistin direniş lideri Yahya es-Sinvar’ın simgesel anlarını taklit etmeye başladı.

 Sinvar’ın şehit edilmesinin hemen ardından, yıkıntılar arasında eski bir koltukta bacak bacak üstüne oturmuş halde çekilen birçok çocuk fotoğrafı sosyal medyada geniş bir yankı buldu. 

Bu paylaşımlar, direnişin sembolü haline gelirken, Harran Kaymakamı Harun Reşit Han da bu akıma katıldı ve benzer bir poz vererek sosyal medyada paylaştı. 

Han, paylaşımına şu notu ekledi:

 “Neden bacak bacak üstüne attığımı soranlar için: aşağıdaki fotoğraflara ithafen çekindiğim bir fotoğraftır. Hayırlı günler.”

 

Harran Kaymakamı'ndan ikonik poz! Anlamını paylaştı...
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.